Overweegt u een houten vloer aan te leggen en vraagt u zich af wat de voordelen hiervan zijn? Wij vertellen u hier graag meer over. Van der Heijden Vloeren is een specialist in vloeren die u op betrouwbare wijze bijstaat. Zowel de voor- als nadelen van een houten vloer maken wij graag aan u duidelijk, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Een houten vloer bestellen bij ons heeft diverse voordelen

Een van de belangrijkste voordelen van de keuze voor een houten vloer is de fraaie en tijdloze uitstraling ervan. In onze showroom in Nuland vindt u enkel houten vloeren in uitstekende conditie. U heeft de keuze uit diverse houtsoorten, die door onze vloerspecialisten voorzien kunnen worden van uiteenlopende afwerkingen. Ook is het bij het afwegen van de voor- en nadelen van houten vloeren handig om te weten dat een houten vloer in combinatie met vloerverwarming mogelijk is. Vloerverwarming is geschikt bij bijna iedere houtsoort. Zo hoeft u niet langer gebruik te maken van een grote radiator aan de muur, maar verwarmt u uw woning of bedrijfspand eenvoudig via de vloer.

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw houten vloer

Veel mensen vinden de grote hoeveelheid onderhoud een van de grootste nadelen van een houten vloer. Dit valt echter alleszins mee! Met de juiste reinigingsmiddelen verzorgt u uw vloer eenvoudig zelf. Schuren is bijvoorbeeld een goede manier om het onderhoud van uw houten vloer te vergemakkelijken. Zo maakt u de vloer schoon en is het mogelijk om een nieuwe olielaag aan te brengen. Indien gewenst voeren onze professionals het onderhoud aan uw houten vloer zelfs volledig voor u uit. Op die manier hoeft u onderhoudswerkzaamheden aan een houten vloer niet meer als een van de nadelen te zien, maar juist als een van de voordelen!

Kom met ons in contact

Bent u overtuigd van de voordelen van een houten vloer en wilt u deze graag aanschaffen? Dan zit u helemaal goed bij ons. U bent van harte welkom om de mogelijkheden in onze showroom in Nuland te bespreken. Heeft u vragen over onze services? Kom dan met onze experts in contact via 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken