Wanneer u graag laminaat wilt aanleggen in uw woning of bedrijfspand in de omgeving van Arnhem, zit u helemaal goed bij ons. Van der Heijden Vloeren uit Nuland beschikt namelijk over een uiteenlopend assortiment laminaatvloeren. Laminaat heeft de uitstraling van een houten vloer of parket, maar is in aanschafkosten aanzienlijk voordeliger dan het plaatsen van een houten vloer in uw woning of kantoor. Het bestaat uit mdf met een harde kunststoflaag waarop een houtdessin is geprint. U heeft oneindig veel keuze wat betreft de kleur en de maat van uw laminaatvloer. Zo weet u zeker dat het laminaat perfect in de stijl van uw woning of bedrijfspand in de regio Arnhem past.

Beschikt u over de juiste ondergrond voor laminaat in uw woning nabij Arnhem?

Wilt u laminaat laten leggen in uw woning of bedrijfspand te Arnhem? Dan is het van belang dat u over de juiste ondergrond beschikt. De ideale ondergrond voor laminaat is:

  • Een droge vloer: een betonvloer mag niet meer dan 2% restvocht hebben. Heeft u een anhydrietvloer? Dan bedraagt het maximale restvochtgehalte slechts 0,5%. Voldoet uw ondergrond hier niet aan? Dan heeft u kans op condensvorming onder het laminaat.
  • Een draagkrachtige vloer: voor een optimale levensduur is het noodzakelijk dat de ondervloer niet te zacht is.
  • Een egale vloer: oneffenheden kunnen de vloer in beweging brengen, waardoor de vloer niet recht gelegd kan worden.
  • Een schone vloer: zorg ervoor dat de ondergrond vrij is van steentjes of ander vuil. Dit kan namelijk zorgen voor oneffenheden en knarsende geluiden.

Krasbestendig laminaat voor uw bedrijfspand

Bent u voor uw bedrijfspand of woning in of nabij Arnhem op zoek naar een laminaatvloer? Dan wilt u natuurlijk wel dat deze lang mee gaat en krasbestendig is. Laminaat is zeer krasbestendig in vergelijking met andere harde vloerbedekkingen, maar de vloer is uiteraard niet onverwoestbaar. U kunt er gelukkig zelf voor zorgen dat uw laminaat zo min mogelijk krassen oploopt. Plaats bijvoorbeeld meubelviltjes onder bureaustoelen en leg deurmatten bij de in- en uitgangen. Heeft uw laminaat toch schade opgelopen? Kleine beschadigingen repareert u eenvoudig met hardwas en met andere behandelingsmiddelen voor uw vloer.

Laat u inspireren in de showroom

Benieuwd welk laminaat het beste in uw interieur past? Laat u adviseren door ons enthousiaste en professionele verkoopteam. Onze showroom in Nuland is van maandag tot en met zaterdag vanaf 08.30 uur geopend. Heeft u vragen? Stel ze gerust door te bellen naar 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken