Laminaat heeft de uitstraling van een houten vloer of parket, maar is in aanschafkosten aanzienlijk voordeliger dan een houten vloer in bijvoorbeeld uw woning in Arnhem. Laminaat bestaat uit mdf met een harde kunststoflaag waarop een houtdessin is geprint. U heeft oneindig veel keuze wat betreft de kleur en de maat. Zo weet u zeker dat het laminaat perfect in de stijl van uw woning of bedrijfspand in de regio Arnhem past.

Beschikt u over de juiste ondergrond voor laminaat in uw woning nabij Arnhem?

Wilt u laminaat laten leggen in uw woning of bedrijfspand te Arnhem? Dan is het van belang dat u over de juiste ondergrond beschikt. De ideale ondergrond voor laminaat is:

  • Een droge vloer: een betonvloer mag niet meer dan 2% restvocht hebben. Heeft u een anhydrietvloer? Dan bedraagt het maximale restvochtgehalte slechts 0,5%. Voldoet uw ondergrond hier niet aan? Dan heeft u kans op condensvorming onder het laminaat.
  • Een draagkrachtige vloer: voor een optimale levensduur is het noodzakelijk dat de ondervloer niet te zacht is.
  • Een egale vloer: oneffenheden kunnen de vloer in beweging brengen waardoor de vloer niet recht gelegd kan worden.
  • Een schone vloer: zorg ervoor dat de ondergrond vrij is van steentjes of ander vuil. Dit kan namelijk zorgen voor oneffenheden en knarsende geluiden.

Krasbestendig laminaat voor uw bedrijfspand in de wijde omgeving van Arnhem

Bent u voor uw bedrijfspand of woning op zoek naar een laminaatvloer? Dan wilt u natuurlijk wel dat deze lang mee gaat en krasbestendig is. In vergelijking met andere harde vloerbedekkingen, is laminaat zeer krasbestendig. Dat wil echter niet zeggen dat de vloer onverwoestbaar is. Maar hoe kunt er nu zelf voor zorgen dat uw laminaat zo min mogelijk krassen oploopt? Plaats bijvoorbeeld meubelviltjes onder bureaustoelen en leg deurmatten bij de in- en uitgangen. Heeft uw laminaat toch schade opgelopen? Kleine beschadigingen kunnen eenvoudig gerepareerd worden met hardwas en met andere onderhoudsmiddelen.

Laat u inspireren in de showroom

Benieuwd welk laminaat het beste in uw interieur past? Laat u adviseren door ons enthousiaste en professionele verkoopteam. Onze showroom in Nuland is van maandag tot en met zaterdag vanaf 08.30 uur geopend. Heeft u vragen? Stel ze gerust door te bellen naar het telefoonnummer 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken