Voor een uitgebreid programma aan laminaat komt u naar Van der Heijden Vloeren, gevestigd in Oss, nabij Eindhoven en Helmond. Laminaat bestaat uit MDF met een harde kunststof bovenlaag waarop een houtdessin geprint is. Dit houtdessin is in veel verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Heeft u bijvoorbeeld een specifieke houtsoort of kleur in gedachten? Laat het ons weten. Wij zoeken het laminaat dat geheel aan uw wensen voldoet.

Laminaat: een verantwoorde keuze voor uw woning te Helmond of Eindhoven

Vindt u het prijskaartje van een houten vloer te hoog? Dan is laminaat een zeer goede keuze. Laminaat lijkt op een houten vloer of parketvloer, maar is vriendelijker voor de portemonnee. Met de juiste ondervloer is laminaat zelfs geluiddempend. Bij Van der Heijden Vloeren staat duurzaamheid en kwaliteit erg hoog. Of u nu een parketvloer, laminaat of een houten vloer aanschaft, u bent altijd verzekerd van optimale kwaliteit. Daarbij ontwerpen wij uw vloer geheel naar wens. Zo weet u zeker dat uw nieuwe vloer perfect in uw interieur past.

Vraag een offerte aan

Geheel vrijblijvend en eenvoudig vraagt u een offerte aan voor uw laminaat in uw woning nabij Helmond en Eindhoven. Aan de hand van uw wensen brengen wij een advies uit dat wij graag in onze showroom met u bespreken. Hier ervaart u zelf hoe kleuren en maten van invloed zijn op het eindresultaat. Van maandag tot en met zaterdag bent u van harte welkom in Oss. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie betreft laminaat voor uw woning of bedrijfspand in de omgeving van Helmond en Eindhoven? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer +31 (0)412 657016.


Aanbevolen pagina's

laminaat arnhem | houten vloeren nijmegen | houten vloer schuren arnhem


Kom langs in onze showroom om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken