Indien u op zoek bent naar hoogwaardig laminaat, dan vindt u dat bij Van der Heijden Vloeren in Nuland, niet ver van Eindhoven. Laminaat is onderhoudsvriendelijk materiaal dat bestaat uit mdf met een harde kunststof bovenlaag waarop een houtdessin geprint is. Dit houtdessin is in veel verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Heeft u bijvoorbeeld een specifieke houtsoort of kleur in gedachten? Laat het ons weten. Wij voorzien u graag van laminaat dat geheel aan uw wensen voldoet.

Laminaat is een verantwoorde keuze voor uw woning in of nabij Eindhoven

Vindt u het prijskaartje van een houten vloer te hoog? Dan is laminaat een zeer goede keuze. Laminaat lijkt op een massieve houten vloer of parketvloer, maar is vriendelijker voor de portemonnee. Met de juiste ondervloer in uw woning of pand in regio Eindhoven is laminaat zelfs geluiddempend.

Uw vloer wordt geheel naar wens ontworpen

Bij Van der Heijden Vloeren staan duurzaamheid en kwaliteit centraal. Of u nu een parketvloer, laminaat of een houten vloer aanschaft, u bent altijd verzekerd van optimale kwaliteit. Daarbij ontwerpen wij uw vloer geheel naar wens. Zo weet u zeker dat uw nieuwe vloer perfect in uw interieur past.

Vraag een offerte aan

Geheel vrijblijvend en eenvoudig vraagt u een offerte aan voor laminaat in uw woning in bijvoorbeeld Eindhoven of Helmond. Aan de hand van uw wensen brengen wij een advies uit dat wij graag in onze showroom vol houten vloeren met u bespreken. Hier ervaart u zelf hoe kleuren en maten van invloed zijn op het eindresultaat. Van maandag tot en met zaterdag bent u van harte welkom bij ons in Nuland. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over een mooie laminaatvloer voor uw woning of bedrijfspand in de omgeving van Eindhoven? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 073 207 4681. Neem dus gerust contact met ons op.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken