Laminaat is een ideale optie voor mensen die een mooie houten vloer in hun huis in bijvoorbeeld Helmond willen, maar hiervoor eigenlijk geen geld hebben. Geldt dit ook voor u? Van der Heijden Vloeren heeft voor u de oplossing. U vindt in onze showroom in Nuland veel verschillende soorten vloeren, waaronder laminaat in diverse varianten. Deze soorten laminaat verschillen niet alleen wat betreft houtsoort, maar ook qua kleur en uitstraling. Ook de houtnerf verschilt per soort laminaat dat u vindt in onze showroom vlak bij Helmond.

Goedkoop, makkelijk en een schitterende uitstraling: dat is ons laminaat nabij Helmond

Wanneer u laminaat van Van der Heijden Vloeren laat leggen, profiteert u van verschillende voordelen. Ons laminaat is namelijk niet alleen verkrijgbaar in veel verschillende varianten, maar is ook nog eens zeer eenvoudig zelf te leggen. Het belangrijkste voordeel is echter dat uw vloer een schitterende uitstraling heeft. Voor het meest complete laminaat bezoekt u onze showroom in Nuland, niet ver van Helmond. Hier staan onze ervaren specialisten graag voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies op maat.

Stel alvast uw vragen

Wij helpen u graag aan het mooiste laminaat voor uw vloer in uw huis of bedrijfspand in Helmond of elders. Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek het ruime productenprogramma dat wij aanbieden. Heeft u voordat u de showroom bezoekt al vragen? Stel ze dan aan onze experts, zodat we u alvast van de meest complete informatie kunnen voorzien. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken