Laminaat is een bekende vloersoort, ook voor woningen en kantoorpanden in de omgeving van Nijmegen. Deze vloer is op veel verschillende plekken verkrijgbaar, maar in veel gevallen heeft u de keuze uit maar een paar varianten. Bij Van der Heijden Vloeren is dat anders. In onze ruime showroom in Nuland verbaast u zich over de vele mogelijkheden die u heeft om uw huis in Nijmegen te voorzien van schitterend laminaat.

Ook voor bijzondere soorten laminaat komt u naar Nuland, in de regio Nijmegen

Het ene laminaat is het andere niet. Zeker niet bij Van der Heijden Vloeren. Want bij ons heeft u ook voor laminaatvloeren de keuze uit veel verschillende varianten. Deze verschillen van voordelige soorten laminaat tot varianten met een bijzondere houtstructuur, bijvoorbeeld met een mooie visgraatstructuur. Ook is dit soort laminaat is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Zo past het laminaat altijd bij de inrichting van uw woning of kantoorpand, bijvoorbeeld in Nijmegen of omgeving. Ook heeft u de keuze uit veel andere soorten producten.

Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd geworden naar alle varianten laminaat en andere vloeren in ons assortiment, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Nuland, niet al te ver van Nijmegen. Wilt u voor uw bezoek nog wat vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 207 4681. Wij staan graag voor u klaar. 

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken