Bent u op zoek naar een bedrijf waar u laminaat kunt kopen voor uw woning of kantoorpand in de omgeving van Nijmegen? Deze vloer is op verschillende plekken verkrijgbaar, maar in veel gevallen heeft u de keuze uit slechts een paar varianten. Bij Van der Heijden Vloeren, gevestigd in Nuland, is dat anders. In onze ruime showroom verbaast u zich over de vele soorten laminaat die u kunt kopen voor uw woning of bedrijfspand in of nabij Nijmegen.

De meest bijzondere soorten laminaat kunt u kopen in onze showroom nabij Nijmegen

Het ene laminaat is het andere niet. Zeker niet bij Van der Heijden Vloeren, dé specialist in laminaat in de omgeving van Nijmegen. Want bij ons heeft u voor laminaatvloeren de keuze uit veel verschillende varianten. Deze verschillen van voordelige soorten laminaat tot varianten met een bijzondere houtstructuur, bijvoorbeeld met een mooie visgraatstructuur. Dit soort laminaat is tevens verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo past het laminaat altijd bij de inrichting van uw woning of kantoorpand in Nijmegen of omgeving. Verder heeft u bij ons de keuze uit veel andere soorten producten, allen van kwalitatieve duurzame materialen.

Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd naar alle varianten laminaat en andere vloeren die u bij ons kunt kopen, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Nuland, niet al te ver van Nijmegen. Wilt u voor uw bezoek nog wat vragen aan onze experts? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 207 4681. Wij beantwoorden uw vragen graag en voorzien u indien gewenst tevens van advies op maat.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken