Overweegt u een pvc vloer aan te schaffen en wilt u graag eerst meer informatie over dit type vloer? In dat geval staan onze medewerkers u bij met raad en daad. Wij beschikken over uitgebreide kennis van ieder type vloer en brengen u graag op de hoogte van alle voordelen van pvc vloeren, maar ook de mogelijke nadelen hoort u van onze experts. Door deze complete informatie over pvc vloeren, met zowel de voordelen als de nadelen, kunt u een weloverwogen keuze maken of een pvc vloer geschikt is voor uw woning of bedrijfspand.

Kies pas voor een pvc vloer als u voldoende informatie heeft

Natuurlijk geven we u op onze website ook graag alvast wat informatie over het kopen van een pvc vloer. Hieronder leest u wat de voordelen en wat de nadelen zijn van pvc vloeren. Hierdoor heeft u alvast een helder beeld over uw toekomstige beslissing.

De voordelen van pvc vloeren

Enkele van de belangrijkste voordelen van pvc vloeren zijn dat ze gemakkelijk te plaatsen en erg onderhoudsvriendelijk zijn. U hoeft geen grondige onderhoudswerkzaamheden uit te voeren, enkel zo nu en dan goed schoonmaken is al voldoende. Het schoonmaken van deze vloeren gaat overigens erg eenvoudig, mede vanwege het feit dat de vloeren waterbestendig zijn. Verder is een van de voornaamste voordelen van pvc vloeren dat ze uitermate geschikt zijn voor vloerverwarming. Tevens is het mogelijk om deze vloeren in iedere ruimte te plaatsen die u maar in gedachten heeft, dit is te danken aan het vochtbestendige karakter van pvc. Daarnaast is een pvc vloer natuurlijk erg mooi om te zien en zeker niet minder fraai dan een houten vloer. Kortom, wanneer u kiest voor pvc vloeren, profiteert u van diverse voordelen!

De nadelen van pvc vloeren

Naast voordelen kleven er uiteraard ook enkele nadelen aan pvc vloeren. Een van deze nadelen is dat pvc vloeren niet bepaald goedkoop zijn. Verder is het leggen van een pvc vloer enkel mogelijk op een egale vloer. Heeft u die niet? Dan is een vloerrenovatie noodzakelijk, die vanzelfsprekend tijd en geld kost. Gelukkig voor u voert Van der Heijden Vloeren, gevestigd in Nuland, deze renovatie graag voor u uit.

Loop eens binnen in onze showroom

Heeft u de beschikking over voldoende informatie en zijn de voor- en nadelen van een pvc vloer duidelijk voor u? Loop dan eens binnen in onze showroom in Nuland en zoek de gewenst pvc vloer uit. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie en advies op maat van onze experts. Indien u graag telefonisch informatie over vloeren wilt of vragen heeft over een bepaalde pvc vloer, neemt u contact met ons op via 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken