Wanneer u een mooie vloer zoekt die weinig onderhoud nodig heeft, kiest u het best voor een pvc vloer van onze vloerenwinkel in Nuland, nabij Rosmalen. Deze vloer hoeft u enkel regelmatig schoon te maken en kunt u met een gerust hart dweilen, want hij is waterbestendig. Bovendien is de vloer gemakkelijk schoon te maken. Hierdoor is een pvc vloer de ideale vloer voor mensen met huisdieren.

De voordelen van een pvc vloer in uw woning in de omgeving Rosmalen

Een pvc vloer leggen in uw woning in Rosmalen heeft nog meer voordelen. Zo is het ook een uitstekende vloer voor mensen met allergieën, mede omdat de vloer zo eenvoudig schoon te houden is. Daarnaast levert u niets op stijl in, want de pvc vloeren van Van der Heijden Vloeren zien er net zo mooi uit als een houten vloer. De vloeren kunnen op vloerverwarming gelegd worden en zijn dankzij de vochtbestendigheid voor elke ruimte geschikt. Er is dus zeker plaats in uw woning voor een pvc vloer.

Ontdek of een pvc vloer wat voor u is

Bent u benieuwd of een pvc vloer wat voor uw woning in de regio Rosmalen is? Kom dan langs in onze showroom in Nuland om de verschillende pvc vloeren te bekijken. U heeft de keuze uit verschillende kleuren en patronen, dus uw ideale vloer zit er zeker tussen. Wilt u meer weten over deze vloeren of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)73 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken