Wanneer u uw woning of bedrijfspand wilt voorzien van onderhoudsvriendelijke vloeren, zijn de pvc vloeren die wij aanbieden in Nuland, niet ver van Nijmegen, precies wat u zoekt. Van der Heijden Vloeren is een echte vloerenspecialist en wij weten u daarom ongetwijfeld van de juiste pvc vloer te voorzien. En kiest u voor pvc, dan kiest u voor duurzaamheid.

Pvc vloeren zijn geschikt voor iedere ruimte in uw woning of pand in regio Nijmegen

Een belangrijk voordeel van pvc ten opzichte van bijvoorbeeld laminaat is dat een pvc vloer geluiddempend is. Dankzij de verschillende lagen zorgen pvc vloeren ervoor dat voetstappen niet of nauwelijks hoorbaar zijn in uw pand in of nabij Nijmegen. Pvc vloeren zijn bovendien vochtbestendig en deze eigenschap zorgt ervoor dat ze geschikt zijn voor iedere ruimte in uw woning of bedrijfspand. U weet dus zeker dat een pvc vloer een passende optie is voor uw woning.

Laat ons weten wat uw wensen zijn

Heeft u interesse in een pvc vloer uit ons productenprogramma? Of wilt u liever eerst nog meer informatie over pvc vloeren ontvangen van onze experts uit Nuland, vlak bij Nijmegen? Laat het ons gerust weten; wij luisteren graag naar uw wensen. Heeft u nog vragen? Kijk dan of ze bij de veelgestelde vragen staan. Indien dit niet het geval is, neemt u eenvoudig contact met ons op via 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken