PVC vloeren zijn dé nieuwe trend op vloerengebied in Nederland, en zeker ook in Noord-Brabant. Dit soort vloeren heeft als grote voordeel dat ze eruitzien als een klassieke houten vloer, waardoor ze extra sfeer in huis brengen. Toch zijn ze veel slijtvaster als een echt houten vloer en hebben ze ook minder onderhoud nodig. Af en toe een dweil eroverheen is voldoende. Wilt u ook zo’n prachtige én onderhoudsvriendelijke vloer? Kom dan langs bij de specialist in pvc vloeren in Noord-Brabant, Van der Heijden Vloeren. U bent van harte welkom in onze showroom in Nuland.

Pvc vloeren in allerlei varianten in Noord-Brabant

Net als onze houten vloeren, zijn ook al onze pvc vloeren verkrijgbaar in allerlei varianten in onze showroom in Noord-Brabant. U kunt kiezen uit allerlei kleuren. Daarnaast zijn de pvc vloeren voorzien van allerlei tekeningen, waardoor ze elk een andere houtnerf lijken te hebben. Kunt u niet kiezen? Onze ervaren specialisten adviseren u graag. Wanneer u foto’s van uw interieur laat zien, bekijken we samen met u welke pvc vloeren hier het best bij passen, en we maken natuurlijk ook samen met u de uiteindelijke keuze. Deze service mag u verwachten van dé specialist in pvc vloeren in Noord-Brabant.

Neem contact op voor alle mogelijkheden

Pvc vloeren zijn er dus in allerlei soorten. Wilt u weten welke pvc vloeren het best passen in uw woning in Noord-Brabant? Kom langs in onze showroom in Nuland of bel voor het antwoord op al uw vragen over vloeren naar 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken