Van der Heijden Vloeren is dé specialist die u inschakelt indien u pvc vloeren wilt aanschaffen in de omgeving van Tilburg. Wij zijn gevestigd in Nuland en beschikken hier over een showroom met een uitgebreid productenprogramma aan vloeren van uitstekende kwaliteit. U heeft de keuze uit vloeren met de meest uiteenlopende kleuren en afwerkingen. Welke vloer heeft uw voorkeur?

Onze pvc vloeren zijn geschikt voor iedere ruimte in uw pand in regio Tilburg

Pvc vloeren staan erom bekend dat ze erg onderhoudsvriendelijk zijn en daarom hebben veel mensen een voorkeur voor dit type vloer. Een ander belangrijk voordeel van deze vloeren is dat ze vochtbestendig zijn en daarom voor ieder vertrek geschikt zijn. U plaatst onze pvc vloeren dus in iedere ruimte die u maar wenst in uw woning of bedrijfspand in of nabij Tilburg. Als vloerenspecialist leggen wij onze vloeren bij u op locatie. U benadert ons bijvoorbeeld voor het leggen van pvc vloeren in:

Neem contact met ons op

Indien u interesse heeft in onze vloeren, bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom in Nuland. Hier vindt u ons volledige assortiment, zodat u op uw gemak de gewenste vloer kunt uitzoeken. Heeft u vragen over onze diensten of over het leggen van de pvc vloeren bij u op locatie in of nabij Tilburg? Neem dan contact met ons op via 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken