Wanneer u op zoek bent naar tegelvloeren van hoogstaande kwaliteit in de omgeving van Den Bosch, dan brengt u hiervoor een bezoek aan Van der Heijden Vloeren in Nuland. Als u een bezoekje brengt aan onze showroom, dan vindt u hier verschillende kwalitatieve vloeren, waaronder tegelvloeren. Ontdek vandaag nog welke vloeren wij allemaal aanbieden en maak direct uw keuze!

Ontdek onze tegelvloeren en andere vloeren uit het assortiment

Als u een nieuwe vloer gaat leggen, dan heeft u keuze uit veel verschillende vloeren. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een van onze tegelvloeren. Een voordeel van tegelvloeren is dat deze de warmte heel goed geleiden. Op deze manier heeft u altijd warme voeten wanneer u in de winter over de vloer loopt. Andersom, wanneer het juist heel warm is, doen tegelvloeren het ook heel goed. Dit komt, doordat de tegels in de zomer juist lekker koud aanvoelen. Een groot voordeel van tegelvloeren is dat deze erg duurzaam zijn. Ontdek ook zeker eens een van onze andere vloeren, zoals kurkvloeren. Denk daarnaast bijvoorbeeld ook aan parketvloeren.

Informeer naar onze verschillende vloeren

Gaat u binnenkort een nieuwe vloer in uw woning of pand leggen en bent u hiervoor nog op zoek naar het juiste materiaal? Aarzel dan niet en neem gerust eens een kijkje in onze showroom. Hier vindt u verschillende vloeren van hoogstaande kwaliteit, waaronder diverse tegelvloeren. Heeft u vragen over een van onze vloeren? Neem hiervoor gerust eens contact met ons op door te bellen naar 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken