Een verouderde houten vloer geeft een mooie sfeer in landelijke, klassieke en heel veel andere soorten interieurs. Bent u geïnteresseerd in een houten vloer die verouderd is voor in uw woning of bedrijfspand in regio Arnhem? Dan kunt u perfect terecht bij Van der Heijden Vloeren uit Nuland voor complete service. Wij hebben uiteenlopende soorten vloeren verkrijgbaar voor iedereen die zijn of haar ruimte een prachtige metamorfose wil geven. Laat u inspireren door onze collectie en kies binnenkort al uw verouderde houten vloer uit met de hulp van onze vloerexperts.

Een verouderde houten vloer geeft een unieke sfeer aan uw ruimte

Een houten vloer die verouderd is zal zeker niet misstaan in uw pand in regio Arnhem. Niet alleen heeft een verouderde houten vloer een natuurlijke uitstraling die goed aansluit bij bijvoorbeeld landelijke interieurs, maar ook geeft deze vloer warmte en charme die passen bij zowat iedere woningstijl. Ook in bedrijfspanden, bijvoorbeeld in regio Arnhem, is een houten vloer die verouderd is een enorme aanwinst. De vloeren hebben kleine, lichte putjes en krasjes waardoor de historische sfeer tot uiting komt. In veel gevallen bevat de verouderde houten vloer een gekleurde olie, zodat de natuurlijke uitstraling blijft opvallen.

Ontdek onze uitgebreide vloerencollectie

Naast een houten vloer die er mooi verouderd uitziet, vindt u bij ons ook vele andere opties voor uw nieuwe vloer in Arnhem. Heeft u interesse in vloeren zoals een pvc compressed- of laminaatvloer in uw favoriete stijl? Wij ontvangen u graag in onze showroom in Nuland om u alle opties te laten zien en de mogelijkheden te bespreken. Hier kunt u altijd rekenen op ons deskundige advies. Heeft u nu vragen voor ons? Bel dan gerust naar 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken