De eiken visgraat vloer is weer helemaal terug en is in ieder interieur toepasbaar. Deze vloer geeft een ruimte direct karakter en sfeer. Doordat de planken niet in rechte stroken, maar in een bijzonder patroon gelegd worden, ontstaat er een unieke uitstraling. Een visgraat vloer kan van allerlei houtsoorten gemaakt worden, zoals eiken en parket. Het patroon van de eiken visgraat vloer wordt bepaald door de breedte van de planken. Brede planken geven een geheel andere uitstraling dan dunne planken. Wilt u weten wat het meest geschikt is voor uw ruimte? Kom langs in onze showroom te Oss en laat u adviseren.

Een eiken visgraat vloer in combinatie met vloerverwarming in Oss

In uw woning of kantoor wilt u een behaaglijk en fijn binnenklimaat creëren. Een eikenvloer met een visgraatpatroon is zeer goed te combineren met vloerverwarming. Vloerverwarming kan in de plaats van of als aanvulling op traditionele verwarmingssystemen gebruikt worden. De voordelen van vloerverwarming zijn dat de warmte gelijkmatig verspreid wordt, het systeem netjes onder de vloer is weggewerkt en een energiebesparende eigenschap heeft. Daarnaast heeft een eiken visgraat vloer op vloerverwarming genoeg rendement en is het vooral zeer comfortabel.

Een breed productenprogramma aan visgraat vloeren

Omdat de visgraat vloeren van vrijwel alle houtsoorten gemaakt kunnen worden, zijn de keuzes werkelijk eindeloos. Gaat u voor het klassieke visgraatpatroon, verouderd visgraatpatroon of laat u de vloer borstelen of schuren? Heeft u een specifiek eindresultaat in gedachten of laat u zich graag adviseren? Onze deskundige medewerkers staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar.

Laat een visgraat vloer in de keuken leggen in Oss

Grenst uw keuken aan de woonkamer? En wilt u de ruimte optisch groter laten lijken? Dan is een eiken visgraat vloer de oplossing! Hierdoor creëert u namelijk rust en eenheid. Tegenwoordig bestaan er tevens veel goede onderhoudsmiddelen waardoor de eiken vloer goed bestand is tegen water en vuil. Uiteraard dient u de vloer in de keuken wel vaker van onderhoud te voorzien dan bijvoorbeeld in de woonkamer. Wilt u onderhoudstips ontvangen? Neem gerust contact op.

Bekijk het gehele assortiment aan eiken visgraat vloeren in de showroom

Benieuwd naar ons productenprogramma? U bent van harte welkom in onze showroom. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)412 657016. Graag tot ziens in onze showroom in Oss​. 


Aanbevolen pagina's

eiken parket | houten vloer keuken | radiatorrooster


Kom langs in onze showroom om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken