Voor een uitgebreid assortiment aan houten vloeren komt u naar Van der Heijden Vloeren in Nuland, Brabant. Wij zijn dé vloerenspecialist in de regio! Al onze producten presenteren wij u met grote borden in onze moderne showroom. Ons enthousiaste en gedreven verkoopteam laat u ervaren hoe kleuren, materialen en afwerkingsdetails van invloed zijn op het beoogde eindresultaat. Gaat u voor een prachtig parket, een massief houten vloer, een modern laminaat of een warm lamelparket? Laat u inspireren en adviseren en geniet binnenkort van een prachtige vloer in uw woning of bedrijfspand.

Luxe houten vloeren van de beste kwaliteit kopen in Brabant

Van inkoop tot de afwerking en van advies tot het leggen van uw houten vloer; wij blijven onze kwaliteitsnormen naleven. Niet alleen in onze service wordt de kwaliteit gewaarborgd, maar deze vindt u ook terug in onze producten. Zo maken wij alleen gebruik van kwalitatief duurzame materialen die onderhoudsvriendelijk en goed vervaardigd zijn. Daarnaast is onze houthandel FSC-gecertificeerd. Wilt u een nieuwe houten vloer voor uw pand in bijvoorbeeld Tilburg, Helmond of Den Bosch en kiest u voor de vloeren van Van der Heijden Vloeren uit Brabant? Dan kiest u ook voor het milieu!

Laat maatwerk vloeren ontwerpen en leggen door onze experts

Het liefst maken wij alles op maat voor u zodat uw nieuwe vloer geheel aan uw wensen voldoet. Een vloer moet volgens ons niet alleen mooi, maar vooral ook duurzaam zijn. Een houten vloer moet tenslotte jarenlang probleemloos meegaan. Daarom kiest u voor Van der Heijden Vloeren! Heeft u al iets specifieks in gedachten of laat u zich verrassen? Wij zien u graag binnenkort in onze showroom in Nuland, Brabant, waar wij u kennis laten maken met onze houten vloeren. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken