Wanneer u interesse heeft in het laten plaatsen van een houten visgraat vloer, staan wij graag voor u klaar. Waar een standaard houten vloer in rechte stroken gelegd wordt, bestaat de visgraat vloer uit een bijzonder motief. De naam visgraat vloer is ontstaan uit het uiterlijk van het motief. Dit lijkt namelijk op een visgraat. Visgraat vloeren kunnen gemaakt worden van vrijwel alle houtsoorten die gebruikt worden voor een houten vloer of parketvloer. Hierdoor vindt u altijd de houtsoort die aansluit bij uw interieur.

Een houten visgraat vloer zorgt voor een warme, optisch ruimtelijke uitstraling

Eén van de grote voordelen van visgraat vloeren is de warme uitstraling die ze creëren in welke ruimte dan ook. Het hoge loopcomfort van een houten vloer en het feit dat vloerverwarming ook mogelijk is, maakt de visgraat vloer zeker het overwegen waard. Bij Van der Heijden Vloeren in Nuland wordt uw visgraat houten vloer voor u naar wens gekleurd en behandeld, zodat u te allen tijde beschikt over een vloer op maat.

Een visgraatvloer, Hongaarse punt of een Versailles paneel

Naast een houten vloer met een visgraatpatroon heeft u keuze uit bijvoorbeeld een Hongaarse punt, Versailles panelen of een vlechtpatroon. Een vloer met patroon valt of staat bij de juiste houtsoort. Laat u daarom adviseren door onze vloerspecialisten. Heeft u al een houtsoort en patroon in gedachten? Wij vertellen u graag of deze combinatie geschikt is en laten u de verschillende mogelijkheden zien.

Laat u inspireren in de showroom

Ons enthousiaste en professionele verkoopteam staat voor u klaar. Loop eens binnen in onze showroom te Nuland en laat u inspireren. Al onze houten visgraat vloeren en andere vloeren presenteren wij op grote borden. Ervaar hoe kleuren, materialen en afwerkingsdetails van invloed zijn op het beoogde eindresultaat. Heeft u vragen over een bepaalde houten visgraat vloer of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken