Wanneer u interesse heeft in het laten plaatsen van een houten vloer met visgraat in uw woning of bedrijfspand in onder andere Breda, gelegen in Brabant, staan onze professionals uit Nuland graag voor u klaar. Waar een standaard houten vloer in rechte stroken gelegd wordt, bestaat de visgraatvloer uit een bijzonder motief. De naam visgraatvloer is ontstaan uit het uiterlijk van het motief. Dit lijkt namelijk op een visgraat. Visgraatvloeren kunnen gemaakt worden van vrijwel alle houtsoorten die gebruikt worden voor een houten vloer of parketvloer. Hierdoor vindt u altijd een houten visgraatvloer die aansluit op het interieur van uw woning of bedrijfspand.

Een houten visgraatvloer zorgt voor een warme uitstraling in uw woning

Eén van de grote voordelen van visgraatvloeren is de warme uitstraling die ze creëren in welke ruimte dan ook. Het hoge loopcomfort van een houten vloer, maakt een visgraat houten vloer zeker het overwegen waard. Denk hierbij ook zeker aan een vloer met vloerverwarming. Bij Van der Heijden Vloeren wordt uw houten visgraatvloer voor u naar wens gekleurd en behandeld, zodat u te allen tijde beschikt over een vloer op maat.

Een visgraatvloer, Hongaarse punt of een Versailles paneel

Naast een houten visgraatvloer heeft u bij Van der Heijden Vloeren de keuze uit bijvoorbeeld een Hongaarse punt, Versailles panelen of een vlechtpatroon. Een vloer met patroon valt of staat bij de juiste houtsoort. Laat u daarom adviseren door onze vloerspecialisten. Heeft u al een houtsoort en patroon in gedachten? Wij vertellen u graag of deze combinatie geschikt is en laten u de verschillende mogelijkheden zien.

Laat u inspireren in de showroom

Ons enthousiaste en professionele verkoopteam staat voor u klaar. Loop eens binnen in onze showroom en laat u inspireren. Al onze houten visgraatvloeren en andere vloeren presenteren wij op grote borden. Ervaar hoe kleuren, materialen en afwerkingsdetails van invloed zijn op het beoogde eindresultaat. Heeft u vragen over een bepaalde houten visgraatvloer of wilt u meer informatie ontvangen van onze experts? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken