Laat uw houten vloer schuren en voorzien van een white wash door Van der Heijden Vloeren uit Nuland. U zult blij verrast zijn van het eindresultaat. Jarenlang plezier van uw geschuurde houten vloer. Dat beloven wij u. Geschuurde vloeren staan namelijk bekend om de klassieke en tijdloze uitstraling. Kom langs in onze showroom waar onze medewerkers u de mogelijkheden laten zien. Kiest u voor transparant, half dekkend of volledig dekkend?

Uw houten vloer laten schuren en voorzien van white wash voor een uniek resultaat

Bij een white wash behandeling blijft de witte kleur in de nerven van uw houten vloer zitten. Dit zorgt voor extra textuur en accentueert de natuurlijke nerven van het hout. White wash is ook een uitstekende optie wanneer u uw huidige vloer een nieuwe uitstraling wilt geven. Eerst schuren wij uw houten vloer, waarna deze wordt behandeld met een white wash. Andere bewerkingen die wij voor u kunnen uitvoeren zijn bijvoorbeeld:

  • Roken
  • Beitsen
  • Oliën
  • Schaven
  • Lakken

Kies de juiste bewerking

De meest geschikte bewerking hangt uiteraard af van het materiaal en uw wensen. Wij nodigen u dan ook van harte uit om onze showroom in Nuland te bezoeken. Heeft u al iets specifieks in gedachten of laat u zich graag adviseren? Onze deskundige medewerkers vertellen u alles over kleurbehandelingen zoals een white wash en geven u meer informatie over het laten schuren van uw houten vloer. Heeft u vragen? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer +31 (0)73 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken