Veel mensen willen graag fraaie en sfeervolle houten vloeren laten leggen in hun woning in bijvoorbeeld Helmond. Met deze vloeren creëert u een warme sfeer en richt u uw interieur prachtig in. U vindt de mooiste houten vloeren bij Van der Heijden Vloeren in Nuland, niet ver van Helmond. Bij ons heeft u de keuze uit veel verschillende vloeren van de meest uiteenlopende houtsoorten, elk met hun eigen kleur en afwerking. Uiteraard adviseren wij u graag hierover.

Houten vloeren met verschillende structuren voor in uw pand in Helmond

Het mooie aan houten vloeren is dat deze verkrijgbaar zijn met verschillende structuren en patronen. Bij Van der Heijden Vloeren in Nuland, nabij Helmond, heeft u de keuze uit diverse soorten houten vloeren. U kunt kiezen uit mooie visgraatvloeren, maar ook voor egale parketvloeren. De houten vloeren die u in onze showroom nabij Helmond vindt, kunnen bovendien op allerlei manieren bewerkt worden. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos!

Kom langs in onze showroom of bel ons voor meer informatie

Wij helpen u graag om uw woning een fraaie, unieke uitstraling te geven. Hiervoor kiest u bijvoorbeeld voor een houten vloer in de keuken die doorloopt naar de woonkamer of een vloer die doorloopt in de trap – waarbij wij uiteraard eerst een traprenovatie uitvoeren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze houten vloeren voor in uw woning in de omgeving van Helmond? Bezoek dan onze showroom in het Brabantse Nuland. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken