Wanneer u beschikt over houten vloeren in uw woning of bedrijfspand in regio Arnhem, is grondig onderhoud noodzakelijk. Door uw houten vloer bijvoorbeeld te laten schuren door Van der Heijden Vloeren uit Nuland, krijgt uw vloer een gelijkmatige kleur. Daarnaast ziet uw vloer er egaal uit en heeft u de mogelijkheid om de vloer met olie te behandelen. Uw vloer krijgt hierdoor een klassieke en tijdloze uitstraling.

Laat uw houten vloeren schuren in uw woning of pand nabij Arnhem

Is uw huidige houten vloer wat verouderd en wilt u weer de voordelen van een nieuwe houten vloer ervaren? Wij schuren uw houten vloer in uw woning of de vloeren in uw bedrijfspand in de omgeving van Arnhem met veel plezier. Dankzij onze jarenlange ervaring en opgedane kennis bent u te allen tijde verzekerd van een prachtige kwaliteitsvloer. Wilt u uw geschuurde vloer voorzien van een olie of een speciale beschermlaag? Laat ons uw wensen weten. Wij maken graag uw verwachtingen waar.

Jarenlang probleemloos genieten van uw houten vloer

Om de kwaliteit van de houten vloeren in uw woning of bedrijfspand in Arnhem optimaal te houden, is het belangrijk dat u zelf uw houten vloer goed onderhoudt. Dit doet u door de vloer wekelijks te reinigen met een stofzuiger of veger, vlekken direct te verwijderen met een vochtige doek en vuil te verwijderen met onderhoudszeep. Om vervuiling te voorkomen, raden wij u aan om gebruik te maken van deurmatten. Zo voorkomt u dat zand en ander vuil op uw houten vloer komt en heeft u jarenlang probleemloos plezier van uw vloer.

Laat uw houten vloer schuren door professionals in de omgeving van Arnhem

Wilt u nieuw leven in uw huidige vloer blazen? Vraag vandaag nog een offerte aan om uw houten vloeren te laten schuren in uw woning of bedrijfspand te Arnhem. Ontvangt u graag advies of wilt u een goed beeld van onze mogelijkheden krijgen? Kom dan eens langs in onze showroom te Nuland. Voor vragen neemt u eenvoudig contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken