Bent u op zoek naar houten vloeren in de buurt van Arnhem die perfect in uw interieur passen? Of is uw huidige houten vloer wat verouderd en wilt u weer de voordelen van een nieuwe houten vloer ervaren? Dankzij onze jarenlange ervaring en opgedane kennis bent u te allen tijde verzekerd van een prachtige kwaliteitsvloer, of het nu om een nieuwe of bestaand vloer gaat. Maak uw wensen met betrekking tot houten vloeren kenbaar en we helpen u graag aan het beste resultaat in uw pand in regio Arnhem.

Volop keuze uit houten vloeren voor in uw pand in Arnhem

Houten vloeren zijn altijd een aanwinst voor het gehele interieur, ook voor dat van u in bijvoorbeeld regio Arnhem of Nijmegen. Van der Heijden Vloeren uit Nuland biedt u een uitgebreid keuzeaanbod aan, zowel online als in onze showroom. Van parket en massief houten vloeren tot het mooiste laminaat; bij ons vindt u volop inspiratie voor een metamorfose in uw ruimte(s). In onze showroom geven we u graag deskundig advies en onze vakmensen leggen uw nieuwe vloer in uw woning of pand indien u dit wenst. Zo geniet u nog jarenlang van een strakke vloer in uw favoriete stijl.

Schakel ons ook in voor het onderhouden van houten vloeren in Arnhem

Wilt u uw huidige vloer nieuw leven inblazen? Bij ons kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor het onderhouden van houten vloeren in Arnhem of omgeving. Ontvangt u graag advies of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Kom dan eens langs in onze showroom in Nuland. Voor vragen neemt u eenvoudig contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken