Wilt u graag houten vloeren laten leggen in uw woning of bedrijfspand in Breda? Dan schakelt u het best Van der Heijden Vloeren in. Wij beschikken namelijk over een ruim assortiment aan houten vloeren, waardoor er altijd wel een geschikte vloer tussen zit voor in uw woning of bedrijfspand in Breda. Of u nu een lichte of een donkere vloer wilt en of u de vloerdelen nu recht of in visgraat wilt leggen; bij ons is alles mogelijk!

Houten vloeren doortrekken in uw hele woning of pand in Breda

Gaat u verhuizen naar een nieuwe woning in Breda en wilt u daar graag houten vloeren leggen? Of wilt u uw bedrijfspand eens flink onder handen nemen? In beide gevallen doet u er goed aan om voor prachtige houten vloeren te kiezen en deze door te trekken in uw gehele woning of pand. Zo kunt u bijvoorbeeld ook uw trap renoveren door hier ook houten vloerdelen op aan te brengen. Wanneer alle ruimtes op elkaar aansluiten, zorgt u voor een rustige en evenwichtige omgeving die er ook nog eens stijlvol uitziet.

Schakel onze professionals in

Kom gerust eens langs in onze winkel in Nuland, niet ver van Breda, om onze collectie houten vloeren te bekijken. Onze vakmensen geven u dan graag advies op maat. Heeft u een vloer uitgekozen? Schakel ons dan ook in om de vloer in te meten en te monteren. Wij komen graag vanuit Nuland naar uw woning of bedrijfspand om u volledig te ontzorgen. Ook wanneer u een specifiek type vloer wilt laten leggen, zoals laminaat, kunt u uiteraard op ons rekenen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 073 207 4681

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken