Bij Van der Heijden Vloeren heeft u oneindig veel keuze uit uiteenlopende houten vloeren voor uw woning in of nabij Eindhoven. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat uw vloer mooi is, maar we willen ook dat u jarenlang probleemloos hiervan kunt genieten. Wilt u duurzame luxe kwaliteitsvloeren aanschaffen? Kom dan langs in onze showroom te Nuland, niet ver van Eindhoven, en laat u inspireren door onze brede collectie van houten vloeren.

Diverse behandelingen voor houten vloeren voor in uw woning in Eindhoven

U heeft een houtsoort en patroon gekozen, maar wat voor sfeer moet uw nieuwe vloer uitstralen? Gaat u voor robuust, klassiek, fris of modern? U heeft bij Van der Heijden Vloeren, gevestigd in de buurt van Eindhoven, de keuze uit verschillende behandelingen en bewerkingen van houten vloeren:

  • Gerookt: hierdoor wordt de totale kleurtoon donkerder. De intensiteit bepaalt u zelf door te kiezen voor ‘Single Smoked’, ‘Double Smoked’ of ‘Intens Smoked’.
  • Geschuurd: voor een egale vloer met een gelijkmatige kleur en met een klassieke en tijdloze uitstraling.
  • Gelakt: uw vloer krijgt hierdoor een robuuste uitstraling en heeft hierna maar weinig onderhoud nodig. Slechts één keer per jaar dient u de vloer met polish te behandelen, waarna de vloer eenvoudig schoongehouden kan worden.
  • Geolied: krassen worden eenvoudig gecamoufleerd en de vloer blijft zonder al te veel onderhoud lang mooi.
  • Fijn bezaagd: zaagstrepen geven uw vloer een authentieke en warme uitstraling. Fijn bezaagde vloeren worden veelal gebruikt als decoratieve wandpanelen in klassieke woningen.
  • White wash: toe aan iets anders? Dit is de oplossing. Uw vloer krijgt een frisse en totaal nieuwe look. Door de white wash worden de natuurlijke nerven geaccentueerd en krijgt het oppervlak meer textuur.
  • Gebeitst: door uw vloer in de beits te zetten, wordt uw vloer mooi egaal. Na het beitsen raden wij u aan om de vloer licht te schuren, zodat de kleur van de beits aanwezig blijft in de groeven en noesten.

Laat uw droomvloer ontwerpen

Heeft u interesse in houten vloeren voor uw pand in bijvoorbeeld Eindhoven of Helmond? Voor een breed productenprogramma aan houten vloeren komt u naar Van der Heijden Vloeren. Wij leveren onze vloeren in heel de provincie Noord-Brabant en ook daarbuiten. Of u nu parket, laminaat, een massiefhouten vloer of lamelparket wilt laten leggen of een specifieke wens heeft; wij zorgen ervoor dat uw droomvloer gerealiseerd wordt. Profiteer daarom van onze expertise in houten vloeren en profiteer van het beste resultaat bij u in Eindhoven. Wij ontvangen u graag binnenkort in onze showroom te Nuland. Voor meer informatie of bij vragen belt u naar het telefoonnummer 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken