Bent u op zoek naar houten vloeren voor uw woning of bedrijfspand in de omgeving van Nijmegen? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Gaat u voor een verouderde vloer, reclaimed oud hout, een patroonvloer of lamelparket? Wat uw wensen ook zijn, Van der Heijden Vloeren uit Nuland realiseert het voor u. Met onze jarenlange ervaring en ons enthousiasme weten wij keer op keer onze klanten te verblijden met een luxe kwaliteitsvloer. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw droomvloer op maat te maken.

Een breed productenprogramma aan houten vloeren nabij Nijmegen

Onze showroom is van maandag tot en met zaterdag geopend. Hier vindt u een breed productenprogramma aan houten vloeren voor uw woning of bedrijfspand in de omgeving van Nijmegen. De collectie bestaat uit:

  • Parketvloeren. Deze hebben een prachtige warme uitstraling en brengen veel voordelen met zich mee. Zo hebben de vloeren een geluiddempend effect en heeft u maar liefst keuze uit 50 soorten parket. Ook de mogelijkheden wat betreft het patroon en de afwerking zijn eindeloos.
  • Massief houten vloeren. Deze worden geheel naar wens afgewerkt, gekleurd en behandeld. Zo voldoet de vloer altijd aan uw wensen en verwachtingen. Onze massief houten vloeren zijn gemaakt van bijvoorbeeld Europees eiken, Amerikaans wit eiken, Afzelia Doussié of Afrormosia.
  • Lamelparket. Dit staat ook wel bekend als een multiplank vloer. Het is een van de meest innovatieve producten op het gebied van houten vloeren. Deze vloer bestaat uit twee lagen: een toplaag van hardhout en een basislaag van eersteklas multiplex.
  • Laminaat vloeren. Deze vloeren hebben dezelfde uitstraling als een houten vloer, maar zijn vriendelijker voor uw portemonnee. Met de juiste ondervloer zorgen wij er tevens voor dat uw laminaat geluiddempend is.

Kies voor het juiste patroon voor uw vloer

Zodra u uw ideale houten vloer in de regio Nijmegen gevonden heeft, is het tijd om na te denken over de afwerking, het legpatroon en regelmatig onderhoud. Of u nu een visgraatpatroon, Hongaarse punt of een vlechtpatroon in gedachten heeft, ons montageteam realiseert uw droomvloer. Kom langs in onze showroom te Nuland, nabij Nijmegen, en bekijk ons brede aanbod aan vloeren, waaronder verouderde houten vloeren. Heeft u vragen? Stel ze gerust door te bellen naar het telefoonnummer 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken