Naar wat voor houten vloeren bent u op zoek voor uw woning of bedrijfspand in de omgeving van Nijmegen en Arnhem? Gaat u voor een verouderde vloer, reclaimed oud hout, een patroonvloer of een lamelparket? Wat uw wensen ook zijn, Van der Heijden Vloeren realiseert het voor u. Met onze jarenlange ervaring en enthousiasme weten wij keer op keer onze klanten te verblijden met een luxe kwaliteitsvloer. Heeft u een specifieke wens? Laat het ons vooral weten. Uw droomvloer wordt op maat gemaakt.

Een breed productenprogramma aan houten vloeren nabij Nijmegen en Arnhem

Onze showroom is van maandag tot en met zaterdag vanaf 08:30 uur geopend. Hier vindt u een breed productenprogramma aan houten vloeren voor uw woning of bedrijfspand in de omgeving van Nijmegen en Arnhem, bestaande uit:

  • Parket vloeren. Deze hebben een prachtige warme uitstraling en brengen veel voordelen met zich mee. Zo hebben de vloeren een geluiddempend effect en heeft u maar liefst keuze uit 50 soorten parket. Ook de mogelijkheden wat betreft het patroon en de afwerking zijn eindeloos.
  • Massief houten vloeren. Deze worden geheel naar wens afgewerkt, gekleurd en behandeld. Zo voldoet de vloer altijd aan uw wensen en verwachtingen. Onze massief houten vloeren zijn gemaakt van bijvoorbeeld Europees eiken, Amerikaans wit eiken, Afzelia Doussié of Afrormosia.
  • Lamelparket. Dit staat ook wel bekend als een multiplank vloer. Het is een van de meest innovatieve producten op het gebied van houten vloeren. Deze vloer bestaat uit twee lagen: een toplaag van hardhout en een basislaag van eersteklas multiplex.
  • Laminaat vloeren. Ze hebben dezelfde uitstraling als een houten vloer, maar zijn vriendelijker voor uw portemonnee. Met de juiste ondervloer zorgen wij ervoor dat uw laminaat geluiddempend is.

In welk patroon wilt u uw vloer laten leggen?

Zodra u uw ideale houten vloer gevonden heeft, is het tijd om na te denken over de afwerking en het legpatroon. Of u nu een visgraatpatroon, Hongaarse punt of een vlechtpatroon in gedachten heeft, ons montageteam realiseert uw dromen. Kom langs in onze showroom te Oss, nabij Nijmegen en Arnhem en bekijk ons brede aanbod aan houten vloeren. Heeft u vragen? Stel ze gerust door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)412 657016.


Aanbevolen pagina's

houten vloer schuren arnhem | comfort vloeren oss | mooie vloeren


Kom langs in onze showroom om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken