Bent u op zoek naar een specialist in houten vloeren in of nabij Nuland? Wij beschikken over de ervaring, kennis én materialen om u van een prachtige houten vloer te voorzien. Bij ons heeft u de keuze uit uiteenlopende kleuren en houtsoorten, tevens bepaalt u zelf welk patroon uw voorkeur heeft. Zo biedt Van der Heijden Vloeren uit Nuland u de mogelijkheid om een houten vloer op maat samen te stellen.

U vindt verschillende soorten houten vloeren in onze showroom in Nuland

In onze showroom in Nuland hebben wij diverse soorten houten vloeren die geschikt zijn voor woningen en bedrijfspanden. Onze professionals helpen u graag bij de zoektocht naar uw droomvloer. Wij geven u advies over de voordelen van de houtsoorten, maar ook voor onderhoudsadvies kunt u bij ons terecht. Heeft u de gewenste houten vloer gevonden? Dan komen onze experts de houten vloer voor u leggen. Hierbij zorgen wij uiteraard voor een afwerking op maat. Op die manier hebben wij al diverse woningen en panden in Nuland voorzien van een fraaie houten vloer, maar ook in onder meer:

Win advies in bij onze showroom

Heeft u interesse in onze vloeren? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Nuland om de houten vloeren te bekijken en om advies in te winnen. Wilt u graag meer weten over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op via 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken