Wanneer u van plan bent om houten vloeren te laten leggen in uw woning in Rosmalen, wilt u natuurlijk wel dat dit op professionele wijze gedaan wordt. Daarom kunt u het best Van der Heijden Vloeren uit Nuland inschakelen. Wij beschikken namelijk over een ruim aanbod aan houten vloeren die we graag bij u in Rosmalen komen inmeten en plaatsen. Op die manier weet u zeker dat u niet te veel of te weinig vloerdelen koopt en dat de vloer netjes gelegd wordt.

Wij hebben al vele houten vloeren gelegd in Rosmalen en omgeving

Van der Heijden Vloeren is een begrip in de omgeving van Nuland. We hebben dan ook vele houten vloeren mogen plaatsen in Rosmalen, maar ook in bijvoorbeeld Veghel , Schijndel en Breda. Vanwege ons ruime aanbod hebben we voor ieder wat wils. Onze vloeren zijn er in uiteenlopende soorten, maar ook in allerlei tinten. Bovendien kunt u de vloeren in diverse patronen laten leggen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze houten vloeren in Hongaarse punt voor uw woning in Rosmalen?

Bel ons en maak een afspraak

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Nuland om uw wensen met ons te bespreken. Maak een afspraak met ons door te bellen naar 073 207 4681. Dan weet u zeker dat er een medewerker voor u beschikbaar is, die u kan helpen met persoonlijk en deskundig advies.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken