Voor houten vloeren in de regio Rosmalen zit u goed bij Van der Heijden Vloeren uit Nuland. In onze uitgebreide collectie vindt u zeker de houten vloer van uw dromen. Of dit nu een eiken plankenvloer is of parket met een visgraatpatroon. U vindt in ons aanbod allerlei houtsoorten die we in diverse patronen kunnen leggen en van verschillende afwerkingen kunnen voorzien. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vloer die met white wash is behandeld zodat de nerven goed te zien zijn? Of is laminaat meer uw stijl? Het kan allemaal bij Van der Heijden Vloeren.

Kies uit een ruime collectie houten vloeren in onze vloerenwinkel nabij Rosmalen

Wat voor houten vloer heeft u in gedachten? Wordt het massief hout of toch parket? Wilt u de vloer combineren met vloerverwarming en eventueel over laten lopen in de trap voor een prachtig geheel? Bespreek uw wensen met ons, want dit is allemaal mogelijk. Heeft u liever een ander soort vloer? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Een houten vloer is namelijk niet het enige soort vloeren waarvoor u bij onze vloerenwinkel in de buurt van Rosmalen terecht kunt. We verkopen namelijk ook natuursteen tegels en pvc vloeren. Ook wanneer het om deze vloeren gaat heeft u een ruime keuze uit verschillende steensoorten en kleuren.

Bezoek onze showroom

Kom langs bij onze showroom in Nuland, nabij Rosmalen om de collectie houten vloeren op uw gemak te bekijken. Hier staan onze vriendelijke medewerkers ook voor u klaar om u van advies op maat te voorzien en u te helpen met het vinden van de ideale vloer. U kunt meteen al uw vragen aan hen stellen over de vloersoorten en het onderhoud. Wilt u liever telefonisch uw vragen bespreken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)73 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken