Bent u een liefhebber van de houten vloer en wilt u deze aanschaffen bij een vloerenspecialist in de buurt van Tilburg? Ontdek dan wat Van der Heijden Vloeren voor u kan betekenen. Wij hebben prachtige, kwalitatieve en tijdloze houten vloeren in ons productenprogramma die geschikt zijn voor zowel woningen als bedrijfspanden. U vindt ongetwijfeld de houten vloer van uw dromen in onze showroom in Nuland, niet ver van Tilburg.

Uw favoriete houten vloer die perfect past in uw pand in Tilburg

Een van de voordelen van een houten vloer is dat deze bijdraagt aan een goede sfeer in uw woning of pand. In onze showroom niet ver van Tilburg kunt u terecht voor uiteenlopende varianten van de houten vloer. Hierbij denkt u bijvoorbeeld aan een parketvloer, een massief houten vloer of laminaat. Verder zijn er ook diverse kleuren en patronen mogelijk. Onze professionals adviseren u graag welke vloer het meest geschikt is voor uw pand. Tevens geven we u tips hoe u optimaal vloeronderhoud uitvoert. Zo geniet u zo lang mogelijk van uw nieuwe houten vloer in Tilburg!

Profiteer van onze expertise

Heeft u interesse in onze vloeren en wilt u graag een houten vloer (laten) leggen bij u op locatie, in Nuland, Tilburg of omgeving? Loop dan eens binnen in onze showroom en maak gebruik van onze expertise. Heeft u voorafgaand aan uw bezoek al vragen? Stel ze dan door te bellen naar 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken