Bent u een liefhebber van houten vloeren en wilt u deze aanschaffen bij een vloerenspecialist in de buurt van Tilburg? Ontdek dan wat Van der Heijden Vloeren voor u kan betekenen. Wij hebben prachtige, tijdloze houten vloeren in ons productenprogramma die geschikt zijn voor woningen en bedrijfspanden. U vindt ongetwijfeld uw droomvloer in onze showroom in Nuland.

Uiteenlopende soorten houten vloeren verkrijgbaar in de buurt van Tilburg

Een van de voordelen van een houten vloer is dat deze bijdraagt aan een goede sfeer in uw woning of pand. In onze showroom niet ver van Tilburg kunt u terecht voor uiteenlopende varianten houten vloeren. Hierbij denkt u bijvoorbeeld aan een parketvloer, een massief houten vloer of laminaat. Verder zijn er ook diverse kleuren mogelijk. Onze professionals adviseren u graag welke vloer het meest geschikt is voor uw pand. Tevens geven we u tips hoe u optimaal vloeronderhoud uitvoert. Zo geniet u zo lang mogelijk van uw nieuwe houten vloer!

Maak gebruik van onze expertise

Heeft u interesse in onze vloeren en wilt u graag een houten vloer laten leggen bij u op locatie in of nabij Tilburg? Loop dan eens binnen in onze showroom in Nuland en maak gebruik van onze expertise. Heeft u voorafgaand aan uw bezoek al vragen? Stel ze dan door te bellen naar 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken