Voor het plaatsen van houten vloeren in Veghel, schakelt u Van der Heijden Vloeren uit Nuland in. Wij zijn een professioneel bedrijf met een ruim assortiment aan vloeren. In onze showroom in Nuland laten we u graag zien wat de opties zijn. Een ding is zeker: bij ons vindt u gegarandeerd een vloer die past bij uw interieurstijl en smaak. Plan daarom snel uw afspraak bij ons in en kom een keertje langs.

Welke houten vloeren passen het best in uw woning in Veghel?

Wanneer u zich oriënteert op houten vloeren voor uw woning in Veghel, wilt u natuurlijk wel dat de vloeren passen bij de rest van uw woning. Daarom bieden we u een ruime keuze aan. Zo kunt u kiezen voor onder andere:

Uiteraard adviseren we u graag wanneer u een bezoek brengt aan onze winkel. We vertellen u met plezier alles over de houten vloeren die u in onze showroom in Nuland, niet ver van Veghel, vindt.

Laat uw vloer door ons inmeten en plaatsen

Heeft u een houten vloer gevonden die past bij uw woning in Veghel? Maak dan met een van onze specialisten een afspraak bij u thuis. Wij komen namelijk graag bij u langs om uw woonsituatie te bekijken. Of u in Veghel, Schijndel of Rosmalen woont, wij komen de houten vloer graag inmeten en op vakkundige wijze plaatsen. Hierdoor hoeft u zelf nergens meer naar om te kijken. Voor het maken van een afspraak belt u naar 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken