Wilt u graag lamelparket leggen in uw woning of bedrijfspand in de omgeving van Den Bosch? Van der Heijden Vloeren, gevestigd in Nuland, helpt u hier graag bij. Wij voorzien u graag van planken van deze vloer, zodat u zelf uw vloer kunt aanleggen. Wilt u liever dat onze vakmensen lamelparket in uw pand in of nabij Den Bosch komen leggen? Dan staan wij graag voor u klaar!

De voordelen van lamelparket in uw woning of bedrijfspand in regio Den Bosch

Lamelparket is een vloersoort die is opgebouwd uit meerdere lagen. Dit type vloer heeft diverse voordelen. Doordat alleen de toplaag van hout is (de laag eronder is namelijk opgebouwd uit multiplex) is het een milieuvriendelijke vloer. Een ander pluspunt van lamelparket is dat u dit type vloer eenvoudig kunt combineren met vloerverwarming in uw pand in regio Den Bosch. Verder is het een volwaardige houten vloer, waarmee u een authentieke houtlook creëert in uw woning of kantoorpand.

Schakel onze professionals in

Heeft u interesse in het leggen van lamelparket bij u op locatie in Den Bosch of omgeving? Schakel dan onze professionals in voor een vloer op maat. Wij staan graag voor u klaar wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom vol houten vloeren in Nuland. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Belt u dan gerust naar 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken