Parket zorgt voor een warme uitstraling in uw woning nabij Arnhem of Nijmegen. Kent u de praktische voordelen van parket al? Parket is in vergelijking met laminaat zeer geluiddempend en u heeft keuze uit verschillende unieke mogelijkheden. Niet alleen betreft het legpatroon, maar ook de houtsoort en de afwerkingen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom langs in de showroom van Van der Heijden Vloeren te Oss en laat u inspireren.

Traditioneel parket voor uw kantoorpand in de omgeving van Nijmegen en Arnhem

Een ander woord voor traditioneel parket is een tapisvloer. Dit is een zeer ambachtelijke manier van vloeren leggen. U kunt ervoor kiezen om de vloer in stroken of in een patroon te laten leggen. Aan u de keuze. Traditioneel parket zorgt voor een professionele en zakelijke uitstraling binnen uw kantoorpand. Maar ook in uw woning te Nijmegen of Arnhem komt parket tot zijn recht. Uit de ruim vijftig soorten vindt u gegarandeerd het parket dat perfect in uw interieur past.

Breed productenprogramma aan houten vloeren

Van der Heijden Vloeren, gevestigd nabij Nijmegen en Arnhem biedt naast parket nog vele andere producten zoals laminaat, een massief houten vloer, lamelparket, maar ook tafels en convectorputten. Wat uw wensen ook zijn, wij zijn pas tevreden als u dat bent. Kom langs in onze showroom en bekijk ons ruime productenprogramma aan houten vloeren. Van maandag tot en met zaterdag vanaf 08:30 uur staat ons enthousiaste verkoopteam voor u klaar. Heeft u vragen? Stel ze gerust door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)412 657016.


Aanbevolen pagina's

parket den bosch | laminaat eindhoven | laminaat arnhem


Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken