Bij ons kunt u uitstekend terecht als u de houten vloer wilt laten schuren van uw pand in regio Nijmegen. Hier is het hoog tijd voor als uw huidige houten vloer verouderd is en beschadigingen heeft opgelopen. Na het schuren ziet uw vloer er weer zo goed als nieuw uit. Kunnen de beschadigingen niet weggewerkt worden? Dan schakelt u Van der Heijden Vloeren uit Nuland in voor een renovatie van uw houten vloer. Zo geniet u binnen de kortste keren weer van een prachtige vloer.

U laat uw houten vloer op de juiste wijze schuren door onze professionals in regio Nijmegen

Zitten er kale plekken, krassen of ziet u kleurverschillen op uw houten vloer? Laat uw houten vloer dan schuren en behandelen door onze professionals in de buurt van Nijmegen. Onze schuurmachines zorgen voor een glanzend en stofvrij resultaat. Wilt u de vloer grondig laten schuren of kiest u voor de fijne uitvoering? Na het schuren is de houten vloer van uw woning in regio Nijmegen weer vlak en egaal en klaar om behandeld te worden met olie, lak of wax. Heeft u een hoogglanzende vloer in gedachten of houdt u meer van een matte uitstraling? Laat ons uw wensen weten en wij realiseren het voor u!

Kom langs in de showroom

Wilt u de houten vloer van uw woning in regio Nijmegen niet laten schuren, maar bent u geïnteresseerd in een nieuwe vloer? U bent van harte welkom in onze showroom te Nuland om ons productenprogramma aan houten vloeren te bekijken. Ons verkoopteam is u graag van dienst en laat u alle mogelijkheden zien. Van parket tot een massief houten vloer en van lamelparket tot laminaat, u vindt het allemaal in ons brede assortiment. Vraag een offerte aan voor de vloer van uw dromen of neem contact met ons op door te bellen naar 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken