Bent u op zoek naar een showroom waar u ruime keuze heeft aan vloeren voor uw bedrijfspand of woning in de omgeving van Den Bosch, Helmond en Arnhem? Loop eens binnen bij Van der Heijden Vloeren. Onze showroom te Oss is van maandag tot en met zaterdag voor u geopend. Ons enthousiast en deskundig verkoopteam voorziet u graag van persoonlijk advies.

Prachtig vervaardigde vloeren voor uw pand in de omgeving van Arnhem

Onze houthandel is FSC-gecertificeerd en staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit. Deze kwaliteit begint al met een passend advies, dat geheel aansluit bij uw wensen. Maar ook onze duurzame, onderhoudsvriendelijke en goed vervaardigde materialen voldoen aan deze beloofde kwaliteit. Van de inkoop tot de afwerking, wij blijven onze kwaliteitsnormen naleven. Het liefst maken wij alles voor u op maat zodat uw droomvloer gerealiseerd wordt. Kom langs in onze showroom en laat ons uw wensen weten.

Een ruim aanbod aan houten vloeren nabij Helmond, Den Bosch en Arnhem

Waar bent u precies naar op zoek? Heeft u al iets in gedachten of laat u zich graag positief verrassen? Van parket tot laminaat en van massief hout tot lamelparket, u vindt het allemaal in ons productenprogramma. Heeft u een mooie houtsoort gevonden? Dan is het tijd om na te denken over het legpatroon en de afwerking. Gaat u bijvoorbeeld voor een visgraatpatroon en wilt u de vloer laten beitsen? Of gaat uw voorkeur uit naar de Hongaarse punt en wilt u de vloer laten borstelen. Ons montageteam heeft jarenlange ervaring en gaat geen uitdaging uit de weg.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u onlangs eigenaar geworden van een bedrijfspand of woning en bent u zich aan het oriënteren op de vloer van het pand? U vraagt online eenvoudig een offerte aan zodat wij u van een passend advies kunnen voorzien. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Graag tot ziens bij Van der Heijden Vloeren, nabij Helmond, Den Bosch en Arnhem. Heeft u vragen? Stel ze gerust door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)412 657016


Aanbevolen pagina's

parketvloeren oss | parket oss | parket arnhem


Kom langs in onze showroom om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken