Kom langs in de vloerenwinkel in Oss en laat u inspireren door de producten en ontwerpen die op grote borden gepresenteerd worden. Of u nu op zoek bent naar een parketvloer, laminaat, een massief houtenvloer of lamelparket, bij Van der Heijden Vloeren in Oss vindt u de kwaliteitsvloer die geheel aan uw wensen voldoet. Uw vloer wordt namelijk geheel op maat gemaakt. Heeft u een bepaalde kleur of een specifiek patroon in gedachten? Laat het ons weten en wij realiseren het voor u.

De ideale kwaliteitsvloer vindt u in de vloerenwinkel te Oss

Een vloer moet niet alleen mooi, maar ook duurzaam zijn. Wanneer u een vloer aanschaft wilt u hier jarenlang probleemloos van genieten. Dat is dan ook het uitgangspunt van onze vloerenwinkel. Allerlei luxe vloeren maken wij op een ambachtelijke wijze voor u op maat. Hierbij maken wij gebruik van kwalitatief duurzame materialen die onderhoudsvriendelijk en goed te vervaardigen zijn. Onze vloerenwinkel is dan ook FSC-gecertificeerd.

Een breed productenprogramma aan vloeren bekijkt u in de winkel of online

Alvast wat inspiratie opdoen voordat u een bezoekje aan onze showroom in Oss brengt? Online vindt u ons brede productenprogramma aan allerlei vloeren, onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • Parket vloeren
  • Laminaat vloeren
  • Massief houten vloeren
  • Lamelparket
  • Convectorput rooster

Heeft u uw favoriete vloer gevonden? Wilt u deze laten schuren, borstelen, lakken, oliën of voorzien van een white wash? En heeft u al nagedacht over het patroon? Wat dacht u van een prachtige visgraat, Hongaarse punt of een vlechtpatroon? Uw vloer wordt werkelijk waar geheel op maat gemaakt. Kom langs in onze vloerenwinkel en laat u verrassen door ons assortiment in Oss. Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag wanneer u belt naar het telefoonnummer +31 (0)412 657016.


Aanbevolen pagina's

eiken visgraat vloereiken parket | houten vloer keuken


Kom langs in onze showroom om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken